Jeg har siden jeg var barn følt en længsel efter noget ukendt og drømmende og fandt fra en tidlig alder ud af, at når jeg brugte mit hoved og mine hænder samtidigt, kunne jeg skabe historier og udtrykke nogle af alle de spørgsmål og drømme, som optog mig.

​​

 I mine værker ønsker jeg at ramme beskueren med noget, på en og samme tid ukendt og velkendt. At kunne røre det sted, hvor virkelighed og eventyr flyder sammen og skaber nye historier ud af gamle fortællinger, om kærlighed, identitet, dobbelthed og splittelse. 

​Jeg skaber i mellemrummet mellem det indre og det ydre, mellem drøm og virkelighed, mellem sårbarhed og styrke. Alting handler om balance.... alting har en modpol.

                                                                                                                            

"Christina Elvira Godsk maler denne psykiske- som fysiske tilstand på en ganske let, ubesværet og visuel stærk måde.  Kvaliteten er netop, at den kunstneriske udførelse fremstår enkelt, grafisk, æstetisk med stor dekorativ værdi.  Billedsproget er særegen. Christina Elvira Godsk er menneske kender. Kender sig selv på godt og ondt. Observationer og oplevelser gjort med stor indlevelse. Så meget nerve i billederne, og det på sådan en tvetydig måde. På en og samme tid kan de fremstå introvert, blufærdige, det stille dybe vand og så pludselig, pågående opmærksomheds krævende, med så meget på hjerte. Billedet taler først, når der er øjenkontakt.  Den nære relation og dialog er eksistentielt. At blive set og lyttet til i det virkelige liv. Opnå frihed gennem tanker og ord".

                                                                                                                               Poul Brasch, skribent for kunst Avisen