top of page

Sommerkunstskole i uge 31 for børn mellem 7-11 år

 

 

Er du mellem 7-11 år - elsker du at tegne og male?

Hej børn mellem 7-11år, som elsker at være kreative, eksperimentere og lege. Hvad siger i til en uge med maling, saks, limpistoler, træ, papir, sjov og ballade.

 

Vil du med på sommer- kunstskole i uge 31?

Kunne du tænke dig at slutte din sommerferie med saks, lim og maling?

Vi skal på sommerkunstskolen i år blandt andet lave udendørs træ skulpturer, farverige fisk, male selvportrætter, bygge skov universer af grene og lave vores egne plakater….og så skal vi have det sjovt!

 

Kunne du tænke dig at lege og lære på samme tid?

At arbejde med billedkunst er lige som at lege. Vi har det sjovt, tiden flyver samtidig med vi bruger vores hænder og sanser til at skabe med. Helt uden at vi tænker over det, lærer vi en masse. Det er vores nysgerrighed, fantasi, koncentration og evne til at gøre ting på nye måder som vi får stimuleret.

På sommerbilledskolen kan alle være med. Du behøver ikke at være dygtig til at tegne og male. Det eneste du har brug for er tøj som må blive beskidt, en madpakke og din egen energi og lyst til at kaste dig

ud det. 

Er du frisk kl. 9.30?

Vi starter dagene kl. 9.30 hvor vi skal høre historier eller se videoklip om spændende kreative personer, som lægger op til dagens tema. Herefter arbejder vi i med dagens kreative opgaver, som jeg hjælper jer i gang med.  Medens vi arbejder, har vi rigelig tid til at snakke, grine og holde mindre pauser. Kl. ca. 11.30 spiser vi sammen vores medbragte madpakke.

 Vi slutter ugen af med at invitere jeres forældre til at komme og se alt det som vi har arbejdet med i ugens løb. Husk slips og højhælede sko den dag.

Boy tegning
Rød olie maling
Børn Maleri

Lidt om mig

Jeg hedder Christina og er mor til 3 børn på 10,12 og 17 år. Min baggrund er selvstændig billedkunstner og børnekunstformiler, uddannet pædagog med speciale i æstetiske læreprocesser. Når jeg ikke selv maler og tegner, underviser jeg i billedkunst på Rytmisk Center I København og laver børnekunstprojekter, med skoler og daginstitutioner. I år omdanner jeg mit eget værksted til en sommerkunstskole i uge 31. Værkstedet ligger på min hjemmeadresse:

 Solbrinken 2d. 2750 Ballerup

Pris og praktisk info

Prisen for en uges sommerkunstskole er 1200 kr. hvilket inkluderer alle materialer, saft, frugt og 4 timers undervisning om dagen. Børnene skal selv have madpakke med. 

Undervisningen forgår på Solbrinken 2d.  Der er plads til max 8 børn på sommerskolen. Sommerkunstskolen forgår i uge 31 mandag til fredag kl. 9.30 –13.30. vi slutter ugen af med fernisering for forældrene kl. 13.30 – 14.00 fredag d. 2. August

Tilmelding                              

Tilmelding foregår telefonisk på: 22864001 eller ved at sende mig en e-mail med dit barns navn og alder til: elviragodsk@hotmail.com.    Deltagergebyret skal betales senest 10 dage før sommerkunstskolen starter. Har jeres barn ikke mulighed for at deltage i sommerkunstskolen, men ønsker at gå til billedkunst efter sommerferien 2019, så kontakt mig venligst via telefon eller mail.

 


Mvh. Christina Elvira Godsk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pige Painter
Pensler
bottom of page