top of page

`SCANNET NUTID´

`SCANNET NUTID´

Gallerist Helle Borre og kurator Connie Boe Boss skriver: En scanning viser ofte det vigtigste (eventuelt det farlige) og giver overblik. Vi ønsker, at denne udstilling viser vigtig, måske farlig, kunst i tiden og tilbyder indblik i nogle kunstneres produktion, som vi måske ikke ser hver dag alle steder. Samtidig har disse kunstnere på hver sin måde scannet nutiden og præsenterer os for deres syn på og kunstneriske forarbejdning af deres virkelighed.

Censurerede Efterårsudstilling. 

Censurerede Efterårsudstilling. 

1.10.2020

Jeg har fået antaget 2 linoleums tryk på Limfjordens Censurerede Efterårsudstilling. 

Udstillingen kan ses fra d. 3.10 - 1.11. 2020 

Glimpse of love

Glimpse of love

D. 1.82020

Siden 11 marts hvor Danmark lukkede ned og Corona virus blev vores nye virkelighed,

har jeg arbejdet med mit portrætprojekt ”Glimpse of love”. Projektet har bestået i at fejre kærligheden til dem vi elsker,  fange et glimt af en tid og fortælle vore egen historie -og ikke mindst, overleve som selvstændig i en tid hvor alt er usikkert. Det har været en meget special periode og måske derfor har portrætterne fået endnu større betydning for mig. 1000- tak for alt den opmærksomhed portrætterne har fået, jeg har nettop opdateret hjemmesiden med priser. 

Sommer udstilling KBH Kunst

Sommer udstilling KBH Kunst

1.5. 2020

Galleri KBH Kunst, holder sommer udstilling og den første fernisering efter Corona lockdown. :-) Jeg arbejder fortiden på fuldtid med mit Lockdown projekt, A4 portrætter "Glimpse of love" men mine Paper Clay hoveder skal vises frem. Udstillingen kan ses fra d. 16. maj til 27. juni. 

Nyt samarbejde

Nyt samarbejde

Jeg har i weekenden været i Aarhus for at indgå et nyt samarbejde med Galleri Parnasse. Super dejligt møde med Aarhus og teamet i Galleri Parnasse. 

Nyt Værksted

Nyt Værksted

D. 1.1.2020

Jeg rykker mit værksted til Ataliefællesskabet Sigurd på Østerbro. Jeg glæder mig til kollegaer og mere plads. Hvis du har lyst til at komme forbi så skriv gerne til mig  

Åbent Værksted

Åbent Værksted

Den 2. dec. 2019 holder jeg åbent i mit værksted. Jeg har en del værker hjemme og nye kunsttryk. Der vil glæde mig meget at se jer til den dag, til kunst og Gløgg, i mit værksted på Solbrinken 2d.  

Flid kunst og Design

Flid Kunst og Design

Jeg er i år med på Flid Kunst og Design marked i Nørrebrohallen d. 30.11-1.12 begge dage kl. 10-17.  Her vil jeg bla. vise ny grafik. Håber at vi ses :-)

Danmarks bedste portræt maler

Danmarks bedste portræt maler

2.10.2019.  Se hvordan det går mig på DR1  den 26.11.19 kl. 20.45 når jeg deltager i Danmarks Bedste Portrætmaler. 

Fang fortællingen

Fang fortællingen

  15.9.2019

Vandreudstillingen, Fang Fortællingen, er et børnekulturprojekt, mellem landets biblioteker. Jeg er af Ballerup Bibliotek, blevet inviteret til at bidrage til projektet. Sammen med bibliotekets børn, lavede jeg i september, en stor væg installation af genbrugs plast og rengøringsprodukter. Udstillingen kan ses frem til uge 43.  

Stor tak til alle der kom forbi

Stor tak til alle der kom forbi

29.9.2019

Vi havde en fantastisk fernisering på udstillingen Unspoiled and Civilized. Tak til alle der kom forbi og var med til at gøre det til en fest. Hvis du ikke nåede forbi udstillingen, kan du gå på opdagelse i mine billeder og Galleri KBH Kunst her!

Gruppe udstilling i galleri KBH Kunst

Gruppe udstilling i galleri KBH Kunst

18.8.2019

Jeg har i samarbejde med galleri KBH Kunst, sammensat en gruppe udstilling under titlen "Unspoiled and Civilized"

Jeg håber at se jer alle til fernisering d. 23.8.19 kl. 17-19. Udstillingen kan ses frem til den 14.9.19 :-)

Into The Woods And Out

Into The Woods And Out

1.6.2018

Tak til Susanne Krogshede fra Galleri Art for future og alle som kom forbi udstillingen "In To The Woods and out" dejlig dag :-) udstillingen kan ses frem til d. 28.6.2018 

Ny arbejdsplads

Ny arbejdsplads

25.5.2018

Mit værksted er endelig blevet færdigt, jeg glæder mig hver morgen til at gå på arbejde :-)  

"Backstage" Udstilling på Det Kongelige Teater

Udstilling på Det Kongelige Teater

1.4.19

Jeg har i dag hængt udstillingen "Backstage" op, i kunstforeningen på Det Kongelige Teater. 

Stjernestøv og Glimmerdrys

Stjernestøv og Glimmerdrys

5.3.2019

Jeg havde i onsdags fernisering på børnekunstprojektet Stjernestøv og Glimmerdrys. En teater installation med afsæt i rummet. Projektet blev i 2017 kaldt et børnekunstprojekt i verdensklasse i en artikel fra BUPL. Der er 4. gang at jeg opsætter projektet med en gruppe børn. Om det er verdensklasse ved jeg ikke, men det er særklasse for mig. Jeg bliver nemlig lige lykkelig hver gang jeg ser elevernes fordybelse, forundring, dedikation og skaberglæde. I den skabende proces med børnene viser jeg dem at livet og verden kan ses og forstås på en anden måde end som vi kender den - og det er virkelig fedt. 

(Jeg har stadig ledige pladser på må billedkunstholdet for børn 7-12 år. Rytmisk Center København) 

Fernisering Stylelab Gallery

Fernisering Stylelab Gallery

17.2.2019

På udstillingen "En verden under overfladen" viser jeg original illustrationer til bogen "Alverdens spørgsmål om fisk". Udstillingen kan ses frem til d. 15.3.19

EXIT//2019

EXIT//2019

1.11.2018

Kom forbi Galleri KBH Kunst den 17.11.2018 hvor vi holder fernisering på årets sidste udstilling. På udstillingen er alle galleriets faste kunstnere repræsentere og det plejer at være festligt :-) Glædelig jul

Lokalavisen på besøg

Lokalavisen på besøg

28.10.18

Tak til min lokal avis for en fin artikel :-)

29.10.18

Så blev Mikkel Milsgaards bog klar og lanceret på Bog forum i Bella centret i weekenden.

18 spørgsmål om fisk stillet i børnehøjde som frembringer de mest løjerlige fiskefakta. Bogen er skrevet til børn i alderen 7-10 år. 

Nyt Atelier på vej

Nyt Atelier på vej

29.9.18

I juli blev det første spadestik til min nye arbejdes plads taget. Nu er vi snart i september og det er endnu ikke klar til at jeg kan flytte ind, men jeg glæder og venter med længsel. 

Portræt af mig og min kunst ;-)

Portræt af mig og min kunst ;-)

19.7.2018

Læs her hvad der kom ud af 31/2 times intensiv samtale med Kunst blogger Connie Boe Boss.  

Tak til Connie for en meget fin beskrivelse af mig og min kunst :-)

kunstnerportræt skrevet af Connie Boe Boss

kunstnerportræt skrevet af Connie Boe Boss

19.6.2018

Jeg har i dag haft besøg af kunst blogger Connie Boe Boss, som skriver om kunt på sin blog COBOBOBLOG. 

3,5 timers intrensiv samtale om kunst og livet og lidt mere, bliver en gang i juli til et portræt af mig og min kunst....... spændende :-)

Grafik udstilling 11. August 2018, Galleri Art for future

Grafik udstilling 11. August 2018, Galleri Art for future

15.5.2018 

Jeg har endelig fået mulighed for at bruge udstillingstedet Skovhusets grafiske værksted og glæder mig, til at komme igang med at arbejde mere med grafik :-) Den 11. August deltager jeg i udstillingen "Look at me" en grafisk udstilling i Galleri Art fore future. 

Nefelibatas, det man ser når man har hovedet i skyerne

Nefelibatas, det man ser når man har hovedet i skyerne

 

Nefelibata er portugisisk og betyder ”sky-vandrer”. På den nye udstilling hos kbh kunst beskriver det én der lever i sin egen fantasis højere luftlag, og er ukonventionel i hverdagslivet såvel som i kunsten. På udstillingen præsenterer tre kunstnere, som alle tillader sig at drømme med ganske åbne øjne, nye værker, der forholder sig særdeles frit til en genkendelig virkelighed. Eventyrlige og fabulerende motiver og temaer har fået form og farve, og truer så herligt med at løfte vores kældergalleri til langt over byens tage. Og en udstilling i de højder kan man jo kun gå opløftet fra.

På udstillingen “NEFELIBATAS” giver de tre kunstnere hver deres bud på den surrealistiske fabel og det figurative udtryk.

Cph Art Space 31. Marts til 1. April 2018

Cph Art Space 31. Marts til 1. April 2018

15.3.18

Jeg har i lang tid været optaget af det moderne menneskes splittelse, mellem teknologiens mange muligheder, for at gøre vores verden større og hurtigere -Samtidig ønsker vi nærvær og ro. Dette er blevet til en række portrætter, med titlen ”In to Space and Back to nature”. Serien vises først på Københavns nye art event, Cph Art Space, som foregår i påsken på Dokken. Efterfølgende som en del af gruppe udstillingen Nefelibatas, i Galleri KBH Kunst.                                        

Hent gratis billetter til  Cph Art Space, på linket her: 

oplys koden: CAS7ZL6C

Art Magasin, Novam Artem

Art Magazin, Novam Artem

10.3.18

Så er Magasin nr. 3 på gaden og det ser godt ud:-) 9 flotte sider der viser min kærlighed til det grafiske udtryk:-)

Novam Artem, magazin release

Novam Artem, magazin release

5.2.2018

Den 10. Marts fra kl. 16-18 er der release på kunstmagasinet Novam Artem, i Blaa Galleri, på Nørrebro I magasinet bliver præsenteret 7 fede kunstnere, og jeg er en af dem :-0

Københavns Kunst julekalender

Kønbenhavns kunst julekalender

15.11.17

Jeg elsker dette projekt. 24 kunstnere på 24 dage i det offentlige rum. lørdag d. 2 december fra kl. 17-18 vil mine billeder blive blæst op på Videomølles væg. Så kør en tur forbi skt. Hansgade/ Ravnsborggade på vej hjem og følg med i Københavns kunst julekalender hele december måned.

Mini Art d. 3-21 Dec. 2017

Mini Art d. 3 - 21 dec. 2017 Galleri Zadros Plus

1.11.17

Søndag d. 3 Dec. er der fernisering på udstillingen Mini Art, i Galleri Zadros Plus fra kl. 16-19. Jeg viser her en serie af 10 små nye værker. Udstillingen kan ses frem til d. 21 dec. Magnoliavej 2 Frederiksberg.

Winter//2017

Winter//2017

1.10.17

Lørdag den 18 november deltager jeg i årets sidste udstilling i Galleri KBH. Kom og find inspiration til årets første julegave. Det vil glæde mig at se dig til fernisering d. 18. november  kl. 14-16

Udstilling kan ses fra18. november til 21. december

Miniprint Berlin 2017

Miniprint Berlin 2017

1.9.17

Den 1. november tager jeg til Berlin for at deltage i ferniseringen på Miniprint 2017 hvor jeg har fået antaget 4 værker :-) Er du i Berlin så kan udstillingen ses hos Galleri Heike Arndt fra 1. nov. 2017 til 1. april 2018. 

101 Kunstnere 2017

101 Kunstnere 2017

15.8.17

I dag er opslagsbogen  101 kunstner udkommet og kan købes  i boghandlen for 200 kr. teksten at Poul Brach, som bla. er anmelder ved kunstavisen. 

Miniprint 2017 Berlin

Miniprint 2017 Berlin

5. 8.17

Jeg er super glad :-) Jeg har fået antaget nogle af mine nye grafiske værker på Galleri Heike Arndts censurerede udstilling i Berlin. Udstillingen starter 1 nov. 2017 og kan ses  frem til april 2018.

Arbejdsprocesser

Arbejdsprocesser

10.9.2017

Jeg har travlt fortiden, med to nye børnekunstprojekter der har afsæt i botanik og den japanske kunstner Azuma Makoto. Samtidig har jeg gang i linoleums pladerne og en nye serie, "inside outside landscape" er ved at tage form.

sommerferie

27.7.17

Min sommerferie gik i år til Italien. Når jeg rejser har jeg altid mine tuscher og papir med. Når landskabet og sindstilstand ændre sig, giver det mulighed og inspiration til at se og fortolke verden på en ny måde. I denne nye serie har jeg udfordret mig selv ved at lade mine personer være uden ansigt. Serien er meget grafisk og jeg har vildt lyst til arbejde vider med den, både i Akryl og med tryk. 

Kunstbygningen Filosoffen, Censurered udstilling

Kunstbygningen Filosoffen, Censurered udstilling

2.6.2017

Odense afholder hvert år i august en festival med H.C. Andersen som omdrejningspunkt. I den forbindelse opsætter Kunstbygningen Filosoffen en censureret kunstudstilling, hvor jeg i år har fået antaget værket "Der var noget hr. Svale ikke havde fortalt".

Cph art space på Docken 2018

Cph art space på Docken 2018

11.2.2017

Til marts 2018 udstiller jeg på Cph Art Space, som er et helt nyt koncept der skal skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet. Det er en anderledes kunstudstilling hvor du får mulighed for at se kunst fra op til 50 kunstnere, en fusion mellem kunstudstilling og kunstmesse.

Please reload

bottom of page