Workshop

Ved siden af mit arbejde I værkstedet, arbejde jeg som freelance underviser og planlægger og afholder workshops og kunstprojekter for børn og pædagoger.

 

Jeg ønsker at udfordre og inspirere børns sansemæssige forståelse af dem selv og verden. I mødet med kunsten og den kreative proces udvider børnene deres horisont og evne til at reflektere og fordybe sig. Kunst er et sprog,  som man kan fortælle historier med og som taler direkte til vores sanser og fantasi. 

Gennem en legende og eksperimenterende tilgang til materialer og teknikker, opbygger jeg  sammen med børn og voksne kunstneriske fortællinger.

I mine projekter, åbne jeg magiske verdener for børnene og giver dem tid til fordybelse og forundring.

​Fælles er, fortælling, den eksperimenterende tilgang, sansemæssige udfordringer, leg og fællesskab.

​I mødet med kunsten ønsker jeg, at vise dem noget de ikke har set før, lade dem høre noget de ikke har hørt før og lade dem gøre noget på en måde de ikke har gjort det før.

 

Jeg afholder jævnligt workshops og laver større eller mindre kunst projekter med børn og pædagoge. Kontakt mig gerne for nærmere information  .

20170503_091238 (2)
20170503_091238 (2)
press to zoom
Et lysserødt træ med fuglehuse
Et lysserødt træ med fuglehuse
press to zoom
At male med dig er sjovt.
At male med dig er sjovt.

Børnene har arbejdet med fuglehuse. Nu skal vi lave et træ de kan hænge på.

press to zoom
1/7

"Børneministeren kom forbi og så børnekunst i verdensklasse"

 

"Avanceret kunst. Det glimter, blinker og lyser, mens stille rummusik fylder lokalet. Installationer, der både er konkrete og abstrakte, avancerede og ukomplicerede, får smilet til at brede sig på de fine voksne gæster. Fotografen har en fest: Her er virkelig nogle flotte motiver at arbejde med. De fire små rundvisere er stolte og fortæller meget gerne, når de bliver spurgt – lige indtil de hellere vil lege eller drikke saftevand". (læs hele artiklen) Bupl.